Бизнис понуда основана на доверба

Искуство бр. 3 Бизнис понуда основана на доверба

Бизнис решение за нашите корпоративни клиенти

Решение за Вашиот бизнис е изнајмување на возило со времетраење од минимум 30 дена и е целосно прилагодено за потребите на нашите клиенти, што обезбедува целосна флексибилност и со тоа го прави поелегантно решение од лизингот. Ние сме волшебници за деловни наеми и се грижиме за Вашето возило, за Вие да можете да се фокусирате на Вашиот бизнис со цел да ја зголемите продуктивноста, а да ги намалите трошоците.

Лизинг или Долгорочен наем?

Ова се неколку основни разлики кои главно се однесуваат за страната на долгорочен наем, но проценете сами.

Лизинг
Долгорочен наем
 • Финансиско учество на корисниците во договорот за лизинг

 • Финансирање возила (Лизинг рати/плаќање)

 • Задолжително осигурување

 • Осигурување од сите ризици

 • Трошоци за регистрација и технички преглед

 • Даноци за патишта

 • Редовно и вонредно сервисирање на возило

 • Помош на пат и асистенција

 • Заменско возило во случај на дефект или штета

 • Услуга "од врата до врата"

 • Сезонска замена и чување на гуми

 • Можност за предвремено враќање на возилото без дополнителни трошоци

Вклучени услуги

Со вклучување на некоја или сите услуги што можеби ќе Ви треба во нашата понуда, ние Ви помагаме да се By including any and all services that you might need in our offer, ние Ви помагаме да го пренасочите фокусот од Вашиот возен парк на Вашиот примарен бизнис.

Најпопуларни модели

Ние нема да Ви наплатиме за консултација, слободно контактирајте не и имајте доверба во нашите способни раце.

Дали сакате да дознаете повеќе?

Ние вклучивме листа од најчесто поставувани прашања, но ако имате дополнителни прашања слободно контактирајте не на sales@carwiz.mk or call +389 72 220270.

За да се подобри Вашето искуство со пребарување, веб-страната на CARWIZ користи колачиња. Ако останете на оваа веб-страна, ќе сметаме дека се согласувате со нивната употреба.  Повеќе информации »