Животот во ритамот на метрополата

Животот во ритамот на метрополата

Направете резервација

Друга локација за враќање
Провери или промени ја резервација

Rent a car Скопје

Carwiz rent a car има канцеларија и на Аеродромот во Скопје.

Добродојдовте во Скопје!

Скопје, главниот град на Македонија и најголемиот град, се наоѓа во северниот дел на земјата што овозможува лесна врска со другите градови кои вреди да се посетат: Битола, град со многу историја, Охридско Езеро, Националниот парк Маврово, Ски Центар Крушево, водопади околу Струмица, Дојранското езеро и многу други дестинации.

ИНСПИРАЦИЈА

Нашиот неисцрпен извор на информации за најдобрите социо-културни понуди на Македонија и ликалниот регион.

Контакт

За да се подобри Вашето искуство со пребарување, веб-страната на CARWIZ користи колачиња. Ако останете на оваа веб-страна, ќе сметаме дека се согласувате со нивната употреба.  Повеќе информации »