Поддршка за клиенти

За време на наем

Можете да го продолжите периодот на изнајмување во писмена форма или лично во нашите канцеларии 48 часа пред да заврши периодот на изнајмување. Цената на продолжувањето ќе се пресметува според нашиот сегашен ценовник.

Можете да ја промените канцеларијата за враќање, но во таков случај се наплаќа дополнителен надомест за оваа услуга.

Ако последователно сте решиле да одите во друга земја или да го користите траектот, известете не за да можеме да ги активираме дополнителните услуги потребни за ова. Ќе се наплати при враќање на возилото.

Во нашиот избор на дополнителна опрема, можете да изберете Wi-Fi, GPS (сателит), детски седишта/бустер, зимски гуми, ланци за гуми.

Одете во најблиската канцеларија на CARWIZ. Доколку опремата е достапна, можете да ја изнајмите, а трошоците се прават според периодот на изнајмување.

Ако одлучите да додадете дополнителен возач на вашиот договор, можете да дојдете во најблиската канцеларија на CARWIZ со валидна возачка дозвола на возачот што сакате да го додадете. Дополнителната такса за возачи се наплаќа од датумот кога сте го додале дополнителниот возач.

Можете да го вратите возилото пред времето наведено во договорот. Во тој случај, ќе платите колку време било користено возилото. Сепак, поради разликата во пресметките, може да дојде до промена на цената од моменталната состојба и ситуацијата при процесот на резервација.

Доколку резервиравте и плативте за резервацијата преку една од агенциите за изнајмување, за ваше намалување на цената ве молиме контактирајте ги директно.

Доколку веќе имате изнајмено возило CARWIZ и сте одлучиле да додадете дополнително осигурување, ве молиме дојдете до најблиската канцеларија на CARWIZ за да ги промените условите за изнајмување и да го прегледате автомобилот.

Сите наши корисници можат да возат со изнајмено возило во сите земји во Европа, со исклучок на Турција.

Контакт

За да се подобри Вашето искуство со пребарување, веб-страната на CARWIZ користи колачиња. Ако останете на оваа веб-страна, ќе сметаме дека се согласувате со нивната употреба.  Повеќе информации »